ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟
سرخط خبرها

مسیریابی اشتباه گوگل مپ و مرگ سه نفر! | خطای تکنولوژی یا انسانی؟

  • کد خبر: ۳۰۳۵۹۵
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۷
مسیریابی اشتباه گوگل مپ و مرگ سه نفر! | خطای تکنولوژی یا انسانی؟
گوگل مپ سه مرد را در هند به دلیل مسیریابی اشتباه به کام مرگ کشاند.

به گزارش شهرآرانیوز، سه مرد هندی که در سفر خود از گوگل مپ استفاده می‌کردند، به‌دلیل مسیریابی اشتباه این سرویس، جان خود را از دست دادند.

سه مرد هندی پس از آنکه گوگل مپ آنها را به رانندگی روی پلی ناقص روی رودخانه‌ی رام‌گنگا هدایت کرد، جان خود را از دست دادند. بخش‌هایی از این پل ماه‌ها قبل در جریان سیل شسته شد و یک شرکت ساختمانی کار بازسازی آن را آغاز کرده بود.

طبق گزارش روزنامه‌ی اقتصادی هند، سه مرد هندی درحال سفر از گورگان به اوتار پرادش بودند و به‌نظر می‌رسد هنگام رانندگی در شب به‌موقع متوجه انتهای پل نشده‌اند و همین مورد آنها را به کام مرگ کشانده است.

تصاویری که به‌صورت آنلاین دست‌به‌دست می‌شود، گروهی از تماشاچیان را نشان می‌دهد که صحنه‌ی دلخراش را از لبه‌ی سازه، از ارتفاع ده‌ها متری بالای زمین نظاره می‌کنند. به گفته‌ی مقامات محلی، سوابق گوشی‌های هوشمند سه مرد هندی نشان می‌دهد که این گروه تا زمان وقوع حادثه از گوگل مپ استفاده کرده‌اند. خانواده‌ی قربانیان از فقدان اقدامات ایمنی انتقاد کردند و خواستار پاسخگویی شده‌اند.

مسیریابی اشتباه گوگل مپ و مرگ سه نفر! | خطای تکنولوژی یا انسانی؟

پرا مود کومار، برادر یکی از قربانیان حادثه‌ی گوگل مپ به روزنامه‌ی اقتصادی هند گفت: «آن‌ها مسیرشان را با استفاده از گوگل مپ بررسی می‌کردند و از پُل ناقص سقوط کردند. جاده باید مسدود می‌شد، اما این اتفاق رخ نداد. گوگل مپ نباید نشان می‌داد که پل کامل است.»

این اولین‌باری نیست که مسیریابی گوگل مپ به مرگ ناشی از تصادفات خودرو منجر می‌شود. سال گذشته، خانواده‌ی راننده‌ی اهل کارولینای شمالی از گوگل به‌دلیل سهل‌انگاری شکایت و ادعا کردند که سرویس نقشه‌ی گوگل در سال ۲۰۲۲ به راننده‌ی مذکور پیشنهاد داده است از روی پل فروریخته عبور کند. خانواده‌ی راننده ادعا کردند به‌روزرسانی سیستم ناوبری گوگل به‌راحتی می‌توانست جلوی حادثه را بگیرد؛ زیرا پل ۹ سال قبل فرو ریخته بود و از آن زمان به بعد تعمیر نشده بود.

در مورد حادثه‌ی مرگ سه مرد هندی بر اثر مسیریابی اشتباه گوگل مپس، سؤالات زیادی وجود دارد. سهل‌انگاری شرکت ساختمانی که اجازه‌ی عبور خودرو از روی پل ناقص را داده بود نقش مهمی در حادثه داشته است، اما باید دید آیا گوگل نیز باید درمورد حادثه‌ی مذکور پاسخگو باشد؟

سخنگوی گوگل در بیانیه‌ای گفت: «عمیقاً با خانواده‌های قربانیان حادثه همدردی می‌کنیم. با همکاری مقامات محلی درحال بررسی این موضوع هستیم.»

کارشنان قبلاً اعلام کرده‌اند خدمات ناوبری GPS ازجمله گوگل مپ می‌توانند افراد را به مسیر‌های «احتمالاً مرگبار» در مناطق دورافتاده هدایت کنند.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->